Judith Otto

Maak kennis met Judith Otto...

Hoi, ik ben Judith Otto, geboren in 1969. Dus dit jaar word ik 50. En dat ga ik vieren! Ik woon met mijn gezin in Sneek en run daar de flexplek MiXL waar ik zzp’ers help met groeien en starters ondersteun hun bedrijf op de kaart te zetten. Ik geloof in de kracht van betekenisvolle ondernemingen en help graag anderen verder in hun ontwikkeling.

Wij wonen in Friesland omdat ik én getrouwd bent met een oprjochte Fries én van de weidsheid en de mooie natuur hou. Het leven is er nog enigszins overzichtelijk, zeker als je daar bewust mee bezig bent. De ‘doe maar normaal’ mentaliteit is hier nog heel gewoon; afspraak is afspraak en daar hou ik van.

Varend door een klein slootje

Het mooiste plekje van Friesland is voor mij het Sneekermeer. Fries geluk heeft voor mij hier heel veel mee te maken: varen door een klein slootje, lekker tussen de beschermde natuurgebieden met diversiteit in het gras, rietstengels waar lieve kleine vogeltjes op zitten én zo’n watermolentje van ijzer op de achtergrond.

Zo simpel mogelijk

Het liefst hou ik mijn leven zo simpel mogelijk en leef ik graag in het nu. Concreet betekent dit dat ik een aantal dingen laat en een aantal dingen juist wel doe:

  • ik zit niet in WhatsAppgroepen
  • ik maak iedere dag goede afspraken met mijzelf
  • ik zorg dat ik veel te lachen heb en plezier maak
  • ik reflecteer iedere avond: wat ging er goed en wat kan er beter
  • Kortom: Keep life Simple.

Ik blog over mijn zoektocht naar een simpeler leven; overzichtelijk, met tijd voor jezelf en de mensen om je heen. Graag deel ik mijn ervaringen met jou. De successen en mislukkingen. Want het klinkt makkelijker dan het is.

 

Alvast een tip: altijd bloemen op tafel!


Lees hier de verhalen van Judith...


Met de beentjes op de bank

Overbelasting; wat doe jíj eraan?

Lees Verder...

Overbelasting; wat doe jíj eraan? Ik wil even iets opbiechten: ik verzand wel eens in het werk en dan kom ik niet uit met de dingen die ik af wil hebben en daar baal ik dan verschrikkelijk van.

Vakantie in Friesland

Vakantie vieren in Friesland, hoe lekker is dat?

Lees Verder...

We zijn terug van vakantie in Friesland en wat is onze provincie mooi! Vroeger zou ik het niet hip en enerverend genoeg hebben gevonden, maar wat hebben we in Fryslân veel te kiezen in de zomer! Als je vakantie houdt in je eigen omgeving, vallen je toch vaak andere dingen op.

Bloemen in Friesland

Hoe hou jij regie over je eigen (te?) drukke leven?

Lees Verder...

Hoe hou jij regie over je eigen (te?) drukke leven? Deze vraag werd mij pas geleden gesteld door een goede vriendin. Tja ….. soms heb je het gewoon te druk, ook in Friesland.

Waarvoor kom jij uit je bed?

Lees Verder...

Nee, deze blog bevat geen tips om makkelijker of vlugger op te staan, want je volgens mij ben een ochtendmens of niet. Deze blog gaat over de reden waarom je iedere dag opstaat, oftewel jouw persoonlijke passie waar je alles voor doet en helemaal voor gaat!

Ga op zoek naar jouw rode draad!

Lees Verder...

Kennen wij onszelf goed of denken we dat we onszelf goed kennen?

Ben je ook een beetje moe in de lente?

Lees Verder...

Je hoort het vaak; mensen voelen zich moe in het begin van de lente. Ieder jaar weer. 

Wie kiest: jij of de ander?

Lees Verder...

Iedere zondagochtend om 8 uur ‘s ochtends stappen mijn partner en ik in onze ouwe joggingbroeken, nemen een kop koffie en gaan dan lopen met de hond in het bos; weer of geen weer.